Cel mai bun job din lume devine unul de coşmar în scurt timp

Sunt farse bune şi farse proaste. Cei de la canalul Break de pe YouTube au realizat una din prima categorie pentru seria lor „Odd Jobs”. Ei au publicat un anunţ în care au spus că doresc să angajeze, pentru o singură zi, o persoană la cabinetul unui chirurg estetician. Aceasta trebuia să sorteze nişte acte.

Doar că la scurt timp după ce primeşte maldărul de documente, doctorul îi cere lui Daniel, asistentul temporar, ajutorul pentru a o consulta pe Ashley, o pacientă care dorea o mărire a sânilor. În extaz, Daniel are şansa să flirtreze cu tânăra şi să marcheze zonele care trebuiau operate.

 

Însă, după toate aceste momente distractive, pe uşă intră un alt pacient… uriaşul Jordan, care dorea o mărire de penis. 

 

Daniel dă dovadă de profesionalism şi îşi îndeplineşte cu stoicism datoria şi în cazul bărbatului. Însă zâmbetul i-a dispărut de mult de pe faţă. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult