Cineva i-a dat în sfârşit o lecţie unui realizator de farse pentru YouTube

Mai nou sunt foarte multe canale pe YouTube care fac farse, iar cele mai multe „glume” sunt de prost gust. De exemplu clipul viral recent cu şerpii strecuraţi în patul iubitei. Un scenariu deseori folosit de aceşti realizatori de farse, lipsiţi de inspiraţie, este următorul: un tip merge pe stradă şi le întreabă pe tinere dacă doresc să facă sex cu el.

Asta a făcut şi un tânăr în Londra, însă şi-a găsit naşul. A mers la o tânără care stătea pe o bancă din Londra şi a întrebat-o dacă ar fi dispusă să îi ofere o partidă de sex oral. Femeia nu a stat prea mult pe gânduri şi şi-a îndreptat pumnul spre bărbat.

 

Reacţia ei s-a bucurat de mare susţinere pe YouTube. „Cineva trebuia să-i pună o dată la punct pe aceşti ahtiaţi după Like-uri!”, a scris cineva.

 

 

Acest trend, al farselor cu tentă sexuală, a fost dat de popularul canal whatever de pe YouTube. Clipul lor a strâns peste 22,4 milioane de vizualizări.

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult