Două „fantome” fură computere şi imprimante

Doi hoţi de computere şi imprimante din Brazilia au găsit cea mai bună deghizare – în fantome. Clipul s-a viralizat, iar poliţia este pe urmele celor doi infractori care au sustras echipamente IT în valoare de câteva mii de dolari.

„Cel mai bun clip video cu fantome”, a scris cineva pe site-ul de partajare video LiveLeak. „Nivel de invizibilitate: 100”, a mai comentat un utilizator.

Imaginaţia hoţilor este bogată, dar nu întotdeauna reuşesc să găsească cele mai bune metode pentru a-şi ascunde chipul. Un bărbat a încercat să jefuiască un magazin având doar o pungă transparentă trasă peste cap.

Matthew McNelly şi Joey Miller au fost prinşi după ce au încercat să spargă un apartament. Cei doi au fost văzuţi cu puţin timp înainte de cetăţeni în timp ce aveau feţele acoperite cu măşti desenate cu marker permanent. Chiar şi când au fost prinşi de poliţie încă mai aveau desenele pe faţă. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult