Este acesta cel mai tare clip Mannequin Challenge?

Dacă nu aţi trăit cumva într-o peşteră în ultimele săptămâni, probabil că aţi citit pe undeva de un trend pe internet numit Mannequin Challenge. Acesta constă într-un clip video în care persoanele care participă rămând „îngheţate” ca nişte manechine, iar pe fundal rulează de obicei melodia „Black Beatles”, de Rae Sremmurd. Fenomenul s-a propagat pe toate reţelele de socializare, iar în astfel de înregistrări au apărut şi multe celebrităţi.

Se crede că fenomenul a fost pornit de studenţi de la Clown University din Jacksonville, Florida, pe 12 octombrie 2016. 

 

 

Clienţii unei săli de fitness au realizat şi ei un clip Mannequin Challenge, iar acesta este considerat a fi unul dintre cele mai bune făcute până acum. Corpuri bine lucrate, femei atractive şi un trend popular… iată ingredientele necesare pentru un clip viral.  

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult