Fără smartphone sau Wi-Fi: Un tânăr de 35 de ani trăieşte (ca) în anul 1946

Fără smartphone sau Wi-Fi: Un tânăr de 35 de ani trăieşte (ca) în anul 1946

Ben Sansum, un tânăr în vârstă de 35 de ani din Marea Britanie, trăieşte ca în anul 1946. Hainele lui, casa şi muzica sunt toate din acea perioadă. Bărbatul nu foloseşte un smartphone şi nici un computer sau internet. Pentru a ţine legătura cu apropiaţii foloseşte un telefon vechi, care nu mai funcţionează cum trebuie şi îi permite doar să primească apeluri. Mai mult, Ben se relaxează ascultând muzică la un player vechi pentru viniluri. Sansum recunoaşte că are şi două obiecte moderne în casă: un frigider şi un televizor.

Tânărul a declarat că a fost mereu pasionat de anii ‘40, iar interesul lui pentru perioada respectivă a crescut de-a lungul anilor. Totul a început la vârsta de 12 ani, când unchiul lui i-a oferit un aparat de radio din 1940. 

Mai jos puteţi vedea locuinţa tânărului, într-un material realizat de BBC.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult