Lasă-ţi nevasta şi venerează-mă!

Victoria Wild, o tânără care a cheltuit peste 35.000 de euro pe operaţii estetice, a publicat pe Instagram o imagine cu un mesaj care a scandalizat soţiile din Europa şi nu numai. Wild le-a cerut bărbaţilor să divorţeze şi să o venereze pe ea. „Gata! Semnez actele de divorţ chiar acum!”, a scris un utilizator. Alţii au criticat-o dur pe Victoria pentru această postare, acuzând-o că este falsă şi chiar „hidoasă”. 
 
După ce şi-a făcut operaţii estetice la faţă, buze, sâni şi posterior, tânără din Letonia plănuieşte noi intervenţii chirurgicale. 
 
Mesajul Victoriei ar putea ar putea încuraja imigraţia bărbaţilor în Letonia, o ţară plină de femei frumoase, dar care are o criză acută de masculi. Sunt cu 8% mai multe femei în statul baltic decât bărbaţi. 

 

Nu se ştie exact de ce, dar în ţara ex-sovietică rata mortalităţii la sexul puternic este mai ridicată decât la femei şi există o şansă de patru ori mai mare ca bărbaţii să se sinucidă (în 80% din cazurile de sinucidere sunt implicaţi barbaţi), comparativ cu reprezentantele sexului frumos.
 
Mai mult, în Letonia, media de viaţă la femei este mai ridicată cu 11 ani faţă de cea întâlnită la bărbaţi, potrivit statisticilor oficiale.
 
 
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult