Model, am nevoie de bani pentru implanturi

Într-o nouă farsă devenită virală pe YouTube, un model cerşeşte pe stradă, în Londra, bani pentru a-şi pune implanturi. Blonda afişează un carton pe care scrie „Model am nevoie de bani pentru o operaţie estetică la sâni”. Sunt destul de mulţi cei care îi oferă tinerei mărunţiş din buzunar, dar şi persoane care doresc să se fotografieze cu ea.

Însă cel mai tare moment este acela în care un bărbat, care nu apare pe cameră, o întreabă pe tânără de câţi bani are nevoie. Când îi spune că are nevoie de 5.000 de lire sterline, bărbatul îi spui că îi dă 1.000 de lire pentru o noapte petrecută cu el.

Banii strânşi de pe urma clipului vor fi donaţi unei organizaţii care cercetează tratamente împotriva cancerului la sân.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult