O maşină se „teleportează” în intersecţie

Un şofer care avea instalată o cameră pe bord a surprins un moment bizar într-o intersecţie. În faţa lui mergea un automobil alb, care s-a încadrat pentru a merge înainte. Totuşi, de nicăieri, în faţa lui a apărut un alt automobil, pe care l-a izbit în plin. Clipul s-a viralizat şi a dat naştere la tot felul de teorii. Unii spun că maşina a venit din faţa automobilului alb, fiind mascată de aceasta şi apoi a virat brusc la stânga. Alţii au făcut glume: „Este aceasta dovada că teleportarea există?”. „Eu zic că e o maşină a timpului, care a ieşit din călătorie în locul nepotrivit”, a scris un alt utilizator pe Imgur.

E posibil ca prima teorie să fie adevărată. Şoferul automobilului alb s-a asigurat probabil la stânga şi la dreapta, dar nu şi în faţă.  

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult