O prezentatoare din Kuweit a fost suspendată după ce i-a spus unui reporter că este „arătos”

O prezentatoare din Kuweit a fost suspendată după ce i-a spus unui reporter că este „arătos”
Ministerul Informaţiei din Kuweit a suspendat o prezentatoare de la televiziunea de stat după ce aceasta i-a spus, în glumă, unui reporter că este „arătos” în timpul unei transmisiuni în direct. 
 
Basima al-Shammar este o prezentatore de ştiri de la canalul Kuwait TV. Ea vorbea, weekend-ul trecut, despre alegerile municipale când a luat legătura cu un coleg reporter aflat pe teren. Bărbatul nu a ştiut că a intrat în direct şi se aranja încă ghutra. Prezentatoarea i-a spus, în glumă, că nu e nevoie să se mai aranjeze deoarece este deja „arătos”. 
 
 
Mulţi politicieni din statul arab au fost deranjaţi de acest „flirt”, care în orice stat occidental ar fi trecut ca o glumă nevinovată. Ministerul Informaţiei, de care aparţine televiziunea, a fost sesizat, iar al-Shammar a fost suspendată din post până când o anchetă va fi finalizată. 
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult