O tânără câştigă bani pentru studii din vânzarea online de lenjerie intimă folosită [VIDEO]

O tânără studentă din New York câştigă bani pentru studii şi facturi după ce îşi vinde pe internet chiloţii purtaţi. O pereche costă, în medie, 45 de dolari. Fiecare pereche este purtată o singură dată. 
 
Cererea pentru „marfa” tinerei este uriaşă. Tânăra, al cărui nume nu a fost făcut public, spune că are clienţi din toate categoriile sociale. 
 
 
Piaţa online pentru articole vestimentare purtate (şi care nu sunt spălate înainte de a fi vândute) este mare. Mai multe presupuse stewardese au scos la vânzare accesorii purtate sau folosite în timpul zborului, iar cererea pentru aceste obiecte este foarte mare. Printre lucrurile scoase la licitaţie se numără pantofi, dresuri, şosete şi chiar lenjerie intimă. 
 
„Dresuri purtate de stewardese în zboruri internaţionale. Mărimea medie şi purtate de o doamnă înaltă. Poti fi trimise spălate sau nu”, este unul dintre anunţuri. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult