Poliţia a găsit un „extraterestru” într-o maşină care mergea cu viteză excesivă

Poliţiştii din Alpharetta, statul american Georgia, au oprit un automobil care mergea cu viteză foarte mare. Când au ajuns lângă maşină, oamenii legii au avut parte de o surpriză. Pe scaunul din dreapta şoferului stătea, prinsă în centura de siguranţă, o păpuşă extreterestru.

 

„Maşina se deplasa cu 84 Mph (140 de Km/h), aşa că e bine că şoferul i-a pus centura de siguranţă extraterestrului”, a glumit poliţia pe Facebook. Şoferul nu a oferit explicaţii în legătură cu păpuşa, dar le-a permis poliţiştilor să o filmeze. Clipul a fost publicat de oamenii legii pe Facebook şi s-a viralizat.

Alpharetta se află la mică distanţă de Roswell, Georgia. E posibil ca şoferul să fi confundat zona cu Roswell, New Mexico, un loc în care mulţi oameni cred că s-a prăbuşit o navă extraterestră.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult