„Sufletul” unei femei, suprins în această înregistrare? [VIDEO]

O cameră de supraveghere dintr-un spital din China a suprins un moment bizar. O femeie doarme pe un pat acoperită cu un cearceaf alb, iar la un moment dat din corpul său se ridică ceva transparent, despre care mulţi internauţi susţin că este „sufletul” bolnavei. 
 
„Unii oameni refuză să creadă în Dumnezeu şi în natura spirituală a oamenilor. Trăiesc ca şi cum nu ar avea suflet, ci doar corp. Iată că acest clip video este un şoc real pentru ei”, scrie cineva pe site-ul Tuko.co.ke, care a publicat primul înregistrarea. „Mi s-a zburlit părul pe mine”, adaugă un comentator. 
 
 
Alţi internauţi susţin că este vorba de un clip editat. 
 
Un clip similar a fost filmat în India. Înregistrarea surprinde ceea ce pare a fi o fantomă care traversează o autostradă. Filmarea a fost făcută în New Delhi, pe NH1. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult