Un fotomodel irlandez a trecut prin momente neplăcute la o petrecere în Thailanda

Statutul de celebritate pe internet are o mulţime de beneficii, dar implică şi multe lucruri neplăcute. Tânăra Jessie Vard, un fotomodel de origine irlandeză, a fost chemată ca invitat de onoare în Ajunul Crăciunului la o petrecere cu tentă sexuală care s-a organizat în Bangkok, capitala Thailandei. Îmbrăcată sumar, tânăra, care este o celebritate online în Asia, a fost invitată să participe la un joc bizar. Bărbaţii prezenţi s-au apucat să îi lipească mstickere în decolteu. Vizibil deranjată de moment, tânără nu a rezista mult şi a plecat de la petrecere, în ciuda faptului că fusese plătită pentru a participa.

Incidentul s-a petrecut în barul Prew Chill&Bar din districtul Taling Chan. la petrecere au participat şi alte fotomodele.

Vard a anunţat pe Instagram că nu va mai participa la petreceri cu tentă sexuală şi şi-a cerut scuze fanilor public pentru clipul apărut pe internet.

Jessie s-a mutat recent în Thailanda împreună cu tatăl ei, iar tânăra de 20 de ani a devenit o celebritate online în Asia, cu peste 1,4 milioane de fani pe Instagram. 

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat