ASUS Eee Touch PC – calculatorul compact cu ecran senzitiv

14.10.2008
ASUS Eee Touch PC – calculatorul compact cu ecran senzitiv

Până la apariţia netbook-urilor ASUS cu touchscreen trebuie să ne mulţumim cu versiunea desktop Asus Eee All-In-One-Touch Screen PC, mai pe înţelesul tuturor – un calculator ce înglobează componenetele în spatele ecranului senzitiv. Sistemul se găseşte de vânzare pe site-ul play.com, la un preţ de aproximativ 800 $.

Asus Eee Touch PC este în esenţă un Media Center şi are avantajul de a ocupa foarte puţin spaţiu pe birou. Performanţele sale sunt limitate de procesorul Intel Atom, memoria RAM de doar 1 GB şi placa video integrată. Capacitatea HDD-ului nu încântă deloc (doar 160 GB), nici diagonala de 15.6 inch a monitorului. Sistemul de operare preinstalat – Windows XP Pro cu SP3. Printre facilităţile suplimentare oferite calculatorul Asus regăsim camera web de 1.3 MP, conectivitatea Wi-Fi 802.11b/g/n + clasicul port ethernet, slotul pentru cititorul de carduri şi două difuzoare Hi-Fi de 4W fiecare.

Spre deosebire de LCD PC-urile de top Sony şi HP, Media Center-ul Asus vine cu periferice cu fire, nu wireless. Este o soluţie să spunem, alternativă, pentru persoanele care vor un Media Center în loc de sistem desktop clasic sau notebook.

Asus Eee Touchscreen PC

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News