HP Slate 21 AIO, un sistem desktop cu Android şi Tegra 4

24.06.2013
HP Slate 21 AIO, un sistem desktop cu Android şi Tegra 4

Vremurile sunt destul de aspre cu producătorii de PC-uri, deci nu este de mirare că aceştia încearcă tot fel de experimente pentru a descoperi o nişă cât de mică în care să aibă succes. Ultimul sosit pe lista curiozităţilor este HP Slate 21 AIO, un sistem Android 4.2 cu ecran de 21,5” şi procesor NVIDIA Tegra 4.

HP nu sunt primii care au avut ideea combinării unui sistem desktop cu o platformă software pentru terminale mobile şi tablete, SmartDisplay anunţând ceva similar acum aproape un an. Compania producătoare afirmă că noul sistem este o combinaţie între tabletă şi sistem desktop, însă, cum aceasta nu are o baterie încorporată, în cazul în care cineva ar fi avut năstruşnica idee de a deplasa o tabletă cu un ecran atât de mare, aceasta este în final doar un sistem All-in-one.

HP nu a dat prea multe detalii despre acest produs, anunţând doar rezoluţia Full HD a ecranului de 21,5”, utilizarea platformei hardware NVIDIA Tegra 4 şi disponibilitatea unei tastaturi si a unui mouse. Compania nu a anunţat încă data lansării şi preţul acestui produs.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News