Memoriile ADATA XPG DDR4, validate oficial pentru compatibilitate cu procesoarele AMD Ryzen

29.03.2017
Memoriile ADATA XPG DDR4, validate oficial pentru compatibilitate cu procesoarele AMD Ryzen

ADATA Technology anunţă că toate memoriile XPG DDR4 din oferta sa au primit certificare oficială din partea AMD, atestând compatibilitatea cu noua platformă AM4 şi procesoarele AMD Ryzen. Memoriile XPG au fost validate prin instalarea pe plăci de bază MSI, acesta fiind şi startul unei colaborări importante între ADATA şi MSI.

Prin intermediul aprobării oficiale din partea AMD, clienţii ştiu că prin alegerea unei memorii XPG DDR4 vor achiziţiona un produs perfect compatibil pentru a fi utilizat pe plăcile de bază AMD AM4. Deoarece modelele XPG DDR4 au fost adăugate în lista de branduri calificate AMD QVL (qualified vendor list), clienţii se pot baza pe compatibilitate fluidă, fără grija unor conflicte supărătoare.

Printre modulele XPG DDR4 certificate se numără seria XPG Flame (DDR4-2400, 2666, 2933) şi XPG Z1 (DDR4-2400, 2666, 2933, 3200).

Memoriile XPG DDR4 au fost testate în profile de overclocking, nu doar pentru viteze standard, asigurându-se astfel fiabilitatea şi stabilitatea în orice situaţie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult