Google dezvăluie lista cu telefoanele non Pixel care primesc Android 13 beta

12.05.2022
Google dezvăluie lista cu telefoanele non Pixel care primesc Android 13 beta

Android 13 beta este disponibil acum și pentru alte modele smartphone, decât cele din seria Pixel. Care sunt acestea și cum îl poți instala.

Google a anunțat versiunea Develorper Preview de Android 13 încă din luna februarie, versiunea Android 13 beta reprezentând ediția care condensează versiunea finalizată a funcțiilor rezervate pentru lansarea din această toamnă.

Între timp, conferința Google I/O a adus Android 13 beta 2, cu îmbunătățiri majore pe partea de securitate și protejare a intimității, cât și o versiune mai bine rafinată a codului Android, la modul general. Începând cu Android 13 este posibilă setarea de permisiuni pentru trimiterea de notificări, permisiuni pentru asocierea cu alte dispozitive prin funcția Nearby Share, accesarea fișierelor media, etc. Totodată, a fost adăugat și o nouă aplicație pentru selectarea de poze, orientată către mai buna protejare a datelor tale.

Care sunt dispozitivele care primesc acces la Android 13 beta 2:

Ca la orice instalare a unei versiuni firmware neoficială, aplicarea firmware-ului beta 2 se face cu resetarea dispozitivului la setările de fabrică. În mod similar, readucerea dispozitivului la versiunea oficială de firmware se face tot prin resetarea completă a telefonului. În plus, chiar și în versiune beta 2, Android 13 este încă departe de forma sa finală, existând numeroase bug-uri și funcții nu tocmai complete care să-ți dea bătăi de cap. Astfel, dacă nu ești genul care să experimenteze în mod frecvent cu ROM-uri Android neoficiale, poate că ar fi mai bine să aștepți lansarea oficială și firmware-ul garantat de producătorul dispozitivului tău.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult