Această fostă vânzătoare de smartphone-uri face carieră în videochat

Această fostă vânzătoare de smartphone-uri face carieră în videochat
Anul trecut, Jayme Jones, o tânără în vârstă de 20 de ani atunci, se străduia să se întreţină lucrând ca vânzătoare într-un magazin de telefoane mobile. A luat, apoi, o decizie care i-a schimbat viaţa. Şi-a amenajat dormitorul în aşa fel încât să fie folosit pentru videochat şi a început să se dezbrace contracost în faţa camerei web. 
 
A investit 5.000 de lire în doar lenjerie intimă şi apoi a intrat live. Acum a ajuns să câştige 52.000 de lire sterline pe an, iar admiratorii o asaltează cu cadouri care mai de care mai scumpe. 
 
Atât mama, cât şi iubitul tinerei sunt de acord cu noul său job. 
 
 
Jones se foloseşte de contul de Instagram, unde are peste 32.000 de fani, pentru a se promova. Jayme spune că familia a acceptat faptul că acesta este doar un job şi că în viaţa de zi cu zi ea nu s-a schimbat deloc. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult