Aşa ar arăta corpul uman dacă ar fi evoluat pentru a supravieţui accidentelor rutiere [VIDEO]

22.07.2016
Maşinile evoluează mai repede decât oamenii. Sunt mai puternice, mai rapide şi mai complexe, dar corpul uman nu a a fost „gândit” pentru a supravieţui în eventualitatea unor accidente rutiere. Însă dacă ar fi evoluat în acest fel, corpul nostru ar fi arătat precum cel al lui Graham, „monstruozitatea” din imaginile de mai jos. 
 
Citeşte şi: Aceste suturi chirurgicale monitorizează rănile şi pot trimite informaţiile pe un smartphone
 
Acesta este corpul uman perfect adaptat pentru a supravieţui unui accident rutier. Graham nu are gât, aşa că acesta nu se poate rupe la un impact puternic; o faţă mare şi grasă îi protejează nasul şi urechile, are perne de aer între coaste, piele groasă, iar genunchii se îndoaie în toate direcţiile. 
 
 
Graham, „singura persoană concepută pentru a supravieţui pe drumurile noastre”, a fost realizat de autorităţile statului australian Victoria pentru a atrage atenţia asupra problemei pe care o reprezintă acidentele rutiere. 
 
 
În clipul ataşat puteţi vedea şi cum a fost construit Graham, cu ajutorul unui medic şi al altor experţi. Sculptura va fi plimbată prin toată Australia în lunile următoare. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult