Bixpy Swim Jet este un propulsor subacvatic de mână

26.09.2016
Compania Bixpy a lansat pe Kickstarter o campanie de strângere de fonduri necesare pentru a dezvolta un propulsor subacvatic de mici dimensiuni. Dispozitivul cântăreşte, în varianta de mână Bixpy Swim Jet, 2,3 Kg şi îi permite utilizatorului să se deplaseze sub apă cu o viteză maximă de 3,5 Km/h. În vârful ansamblului acumulatorului, care este prevăzut cu propriul bec LED, poate fi montată o cameră de acţiune. 
 
 
Propulsorul este modular şi poate fi folosit şi ca motor pentru o barcă de mici dimensiuni sau un caiac. În această variantă, numită Bixpy Kayak Jet, viteza maximă care poate fi atinsă este de aproximativ 11 Km/h. Sunt disponibile 10 viteze pentru mersul înainte şi trei pentru mersul înapoi.  

 
Separat, motorul cântăreşte 1 Kg şi are două viteze. La viteză maximă, autonomia bateriei de pe Bixpy Swim Jet este de 45 de minute, iar cea a Bixpy Kayak Jet, care este de capacitate mai mare, de 60 de minute. 
 
 
Preţurile la Bixpy Swim Jet încep de la 550 de dolari, iar la Bixpy Kayak Jet de la 750 de dolari. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult