Cadouri de Crăciun – Ionuţ

29.11.2007
Cadouri de Crăciun – Ionuţ
Ceas şi harddisk extern

Scrie pe blogul tău despre produsele IT pe care ţi le doreşti de sărbători şi pune link către pagina Cadouri de Crăciun de pe go4it.ro. Noi îţi vom publica materialul şi vom pune şi link către blogul tău. Trimite link-ul către postul respectiv pe adresa de e-mail [email protected].

Din copilărie suntem obişnuiţi cu listele pentru Moş Crăciun. Îmi aduc aminte de clipele când desenam ceea ce îmi doream de Crăciun, adăugând evident şi o listă de motive pentru care meritam să primesc cadourile.

Timpul a trecut, dar listele au rămas, chiar dacă acum eu sunt cel care cumpără cadourile. Deci, fără prea multă pălăvrăgeală, să vedem ce îmi doresc anul ăsta. O să încep cu dispozitivele mai ieftine şi voi avansa către cele mai costisitoare.

Un ceas – Fossil CH2490

Fossil CH2490Am avut un Swatch, model mai sportiv, pe care l-am cumpărat cu ceva timp în urmă, dar bateria s-a terminat, iar ecranul a cedat în urma unui impact puternic cu un zid. Se poate repara, evident, dar de ce să nu îmi iau unul nou mi-am zis.

M-am orientat către un Fossil, o marcă ce m-a captivat prin diversitatea modelelor şi ingeniozitatea designului. Modelul CH2490 nu este chiar radical în design, dar cu siguranţă se deosebeşte de modelele “clasice”.

Pentru aproximativ 400 RON primeşti un ceas cu carcasă din oţel inoxidabil, etanşă până la 100 metri adâncime.

Un hard disk portabil – Western Digital Passport

Un dispozitiv de stocare extern este util oricând, indiferent dacă ai sau nu laptop. Prefer modelele de 2.5 inch, nu doar pentru că sunt mai mici decât cele de 3.5, dar şi pentru că nu au nevoie de alimentare separată, curentul fiind asigurat de cablul USB care realizează transmisia.

Western Digital Passport

Chiar dacă nu poţi cumpăra încă un hard de laptop de 2000 GB, te poţi orienta către noile harddisk-uri de 300 sau 320 GB, dar ca raport preţ/capacitate este mai viabil un model de 250 GB. Mă gândesc la un Western Digital Passport, în principal datorită designului. Preţul se situează în jurul valorii de 550 RON, dar probabil va mai scădea de sărbători.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News