Cea mai tare bere din lume – o utopie pentru România

27.11.2007
Cea mai tare bere din lume – o utopie pentru România

Ceea ce vezi în imagine aduce mai degrabă cu o sticlă de lichior. De câte ori să-ţi spun că aparenţele înşeală? Nu o să-ţi vină să crezi, dar dacă prin nu ştiu ce împrejurare fericită ajungi să deguşti licoarea Samuel Adams Utopias vei rămâne surprins să descoperi că nu este altceva decât bere – o bere de 125 $.

Nu o poţi compara cu berea brună, nici cu berea amestecată cu tequila sau alte specialităţi de genul. Ceea ce acum doar priveşti este cea mai tare bere din lume, la propriu şi la figurat – are 25% tărie şi o aromă asemănătoare coniacului. Gustul fin, echilibrat, o recomandă la ocazii speciale (apropo, sâmbătă este 1 Decembrie). Se recomandă a fi servită la temperatura camerei.

Berea englezească păleşte în faţa utopiei americane create de Samuel Adams. O asemenea băutură a devansat, în urma degustării, licori “divine” precum coniacul Frapin VIP XO sau vinul portughez de 300 $ Fonseca 1994 Vintage Port.

“Berea” Samuel Adams Utopias se găseşte în diverse baruri din S.U.A., iar şansele ca ea să ajungă în România sunt egale cu probabilitatea ca tu să pleci în America pentru ea, după ce ai citit ştirea asta.

Cea mai tare bere din lume - Samuel Adams Utopias

Urmărește Go4IT.ro pe Google News