Ceasul clepsidră – o viziune digitală asupra unui obiect antic

Ceasul clepsidră – o viziune digitală asupra unui obiect antic

Iată încă un concept interesant dedicat amatorilor de gadgeturi cu trasături unice: Sand Time Watch (ceasul clepsidră). Acesta îţi indică timpul scurs în “dulcele” stil antic, însă nu te gândi că este umplut cu nisip şi că trebuie să stai cu mâna sucită până când firicelele trec dintr-o parte în alta a clepsidrei – avem de a face cu un concept hi-tech.

Sand Time Watch (Ceasul clepsidra)

Locul binecunoscutului nisip extra-fin este luat de “firicele” digitale (pixeli) care nu-ţi spun mare lucru, cel mult îţi oferă o estimare inexactă a timpului scurs. Însă dacă eşti interesat să afli ora exactă, o simplă mişcare din încheietură este de ajuns pentru a scoate ceasul din aşa zisul stand-by şi pentru a-ţi afişa ora pe ecran, cu cifre. Mare filosofie nu este aici, sunt sigur că ai auzit de senzorul de mişcare, facilitate prezentă pe iPhone, Sony Ericsson K850, Nokia N82 şi alte telefoane de top.

Sand Time Watch (Ceasul clepsidra)

Ceasul clepsidră (Sand Time Watch) are perspective să intre în producţie şi nu m-ar mira ca în curând să-l văd printre ultimele noutăţi de pe Tokyoflash.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News