Cel mai detestat cuplu de pe internet?

Cel mai detestat cuplu de pe internet?

Victoria Vannucci, în vârstă de 33 de ani, este o fostă jucătoare profesionistă de tenis, soţia unui om de afaceri bogat şi prorietara unui sex-shop. Recent, o serie de imagini publicate pe internet de un necunoscut au transformat-o într-o persoană foarte neplăcută pe internet. Femeia din Argentina apare în mai multe imagini alături de soţul său la vânătoare în Africa, în 2011. În poze apar şi mai multe animale ucise de cei doi, printre care un leu, un rinocer şi un crocodil. 

„Mă simt atât de tristă atunci când oamenii zâmbesc lângă animalele pe care le-au ucis”, a scris, pe Twitter, Lourdes Sanchez, o cunoscută prezentatoare TV din Argentina, iar declaraţia ei a pus sare pe rană.

 

Vannucci crede că imaginile i-au fost sustrase de o rudă care este hacker şi a făcut o plângere la poliţie. Soţul femeii, Matias Garfunkel, este un fost apropiat al fostului preşedinte argentinian Cristina Fernandez de Kirchner. Numele lui apare şi în scandalul Panama Papers. 

 

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult