Cine este şi cu ce se ocupă „cea mai fierbinte” suporteră de la Campionatul Mondial de Fotbal 2018

Cine este şi cu ce se ocupă „cea mai fierbinte” suporteră de la Campionatul Mondial de Fotbal 2018
Camerele de pe stadioanele care au găzduit meciurile în care a jucat Rusia s-au oprit de mai multe ori asupra unei tinere blonde. Imaginile cu aceasta s-au viralizat, iar femeia a fost chiar numită, de presă şi nu numai, „cea mai fierbinte” suporteră de la Campionatul Mondial de Fotbal din 2018. 
 
Tânăra se numeşte Natalia Nemchinova. Ea este model şi actriţă de filme pentru adulţi. De-a lungul timpului, Natalia a folosit mai multe psedonime: Natalia Andreeva, Delilah G, Danica, Amanda, Asya şi Annabell. Mai mult, Nemchinova a căştigat competiţia Miss Moscova în 2007. 
 
 
Pe un site de modele, tânăra este descrisă ca fiind „fără inhibiţii şi emancipată”. 
 
Nemchinova  este pasionată de fotbal şi a mers în tribune şi la meciuri de la Euro 2016. 
 
 
Campionatul Mondial de fotbal din Rusia are loc în perioada 14 iunie – 15 iulie. Echipa ţării gazdă s-a calificat deja în faza următoare a competiţiei, după două victorii, cu Arabia Saudită şi Egiptul. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult