„Coşmarul” Tinder: Tânăra cunoscută în aplicaţie de acest bărbat a refuzat să mai plece de la el de acasă

Tinder este o aplicaţie foarte utilă pentru cei care doresc aventuri de o noapte, dar uneori poţi avea parte de momente de „coşmar”. Un tânăr din SUA a povestit pe Reddit o întâmplare prin care a trecut recent. El a cunoscut-o pe „Jennifer” în aplicaţie, iar tânăra a venit la el acasă pentru o aventură de o noapte. Doar că după ce s-au iubit, tânăra a refuzat să mai plece.

Iniţial, bărbatul i-a spus că trebuie să se trezească a doua zi devreme deoarece are de lucru. Jennifer (nu ştim dacă este numele real), l-a rugat să rămână cu el la cină, iar bărbatul a acceptat. Totuşi, chiar şi după aceea femeia a refuzat să plece. A leşinat şi i-a spus că este prea obosită pentru a se ridica. După trei zile femeia refuza în continuare să părăsească locuinţa, iar utilizatorul de Reddit a trebuit să cheme poliţia. De abia atunci a reuşit să scape de Jennifer.

 

 

Din fericire, acest caz nu a fost unul grav. Anul trecut, o utilizatoare de Tinder din Kansas a fost răpită, bătută şi ţinută captivă de un bărbat pe care l-a cunoscut prin intermediul aplicaţiei Tinder. Victima era o tânără de 20 de ani, studentă la Universitatea din Kansas. Femeia a fost răpită pe 12 aprilie şi eliberată pe 18 aprilie, cu multiple răni, după ce i-a promis agresorului că nu va spune nimic la poliţie.

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat