De ce nu e bine să le spui femeilor să nu mai poarte pantaloni de yoga

De ce nu e bine să le spui femeilor să nu mai poarte pantaloni de yoga
Alan Sorrentino, un bărbat din Barrington, SUA, a publicat într-un ziar local o scrisoare în care le-a cerut femeilor de peste 20 de ani să nu mai poarte în public pantaloni de yoga, deoarece sunt „bizari şi deranjanţi”. Scrisoarea a venit într-un moment cum nu se poate nepotrivit, mai ales că multe femei s-au simţit ofensate de declaraţiile făcute într-o înregistrare de candidatul republican la alegerile prezidenţiale din SUA, Donald Trump, care a declarat că obişnuieşte să apuce doamnele care îi plac de organul sexual. 
 
 
Incidentul s-a viralizat rapid pe reţelele de socializare. Mai multe femei au răspuns cu propriile scrisori trimise ziarului în care au consamnat declaraţiile lui Sorrentino, pe care le-au catalogat drept „sexiste” şi „misogine”. Mai mult, pe Facebook doamnele şi domnişoarele din zonă au organizat „Parada Pantalonilor Yoga”, la care au participat, în viaţa reală, peste 300 de femei purtând astfel de pantaloni. 
 
Mai mult, o companie care produce pantaloni de yoga inteligenţi, numită Wearable Experiments, a condamnat scrisoarea lui Sorrentino. Produsul lor, Nadi Smart Fitness Pants, vibrează atunci când corpul nu este aliniat corect în timpul exerciţiilor de yoga.
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult