Desteapta-te romane!

25.05.2007
Desteapta-te romane!

Daca tot suntem obligati sa convietuim cu astfel de creaturi enervante, macar sa arate altfel! Te lasam sa studiezi patru modele inedite de desteptatoare, dintre care unul alearga.

Ceasul deghizat in infrarosuCeasul deghizat in infrarosu

Superoferta: pentru numai 7-8 mii de yeni (vreo 50 USD) si doar daca ai rude prin Japonia, iti poti cumpara un fantastic ceas cu alarma Citizen’s M-stock 533. Printre abilitatile sale (indicat ora, chiar si minutele si secundele) s-a strecurat si aceea de comunicare wireless cu mobilul. Asadar, daca bip-urile criminale de dimineata te enerveaza, transfera de cu seara cateva balade Metallica din mobil in memoria ceasului (maximum 5 melodii) prin infrarosii. Clock-ul masoara 125x125x95 de milimetri si are greutatea de 350 grame. Se alimenteaza cu trei baterii AA.

http://watch.citizen.co.jp/

Clock pe rotiClock pe roti

Clocky este un ceas cu alarma sarit de pe fix, dar te trezeste la sigur. Daca nu-ti ridici oasele din pat, Clocky o ia la fuga prin dormitor si incearca sa se ascunda pe undeva dand in continuare din „trompeta“. Se deplaseaza atat pe parchet cat si pe covor. Poate sari de la 1 metru inaltime fara sa-si fractureze rotile. Are dimensiunile de 133x89x89 mm, functioneaza pe baterii si te alerteaza cand trebuie sa i le schimbi. Daca mai vrei sa i le schimbi. Poate fi comandat online doar prin intermediul amicului din SUA.

50 USD; http://nandahome.com/

Suna? Da-l de perete!Suna? Da-l de perete!

Golf Alarm Clock este ceasul perfect pentru maniaci si pasionati de golf. In fiecare dimineata va suna disperat ca sa te trezeasca. Pune mana pe el, incordeaza-te putin si arunca-l. De indata ce simte „contactul“ cu peretii ori podeaua isi opreste subit alarma, dar ramane teafar. Este si asta o modalitate de a scapa de nervi, dupa visul placut, pe nedrept intrerupt.

30 USD; http://www.bimbambanana.com/

Pentru nostalgici

Stim ca iti pui mobilul sa-ti sune de „buna dimineata, trezeste-te!“. Deseori cade pe jos (din cauza vibratorului) si ii lipseste farmecul telefonului bunicii – cel pe care formai un numar cu aceeasi pricepere a DJ-ului care freaca platanul. In schimb, ceasul Nostalgic Telephone Alarm Clock suna ca un telefon antic cu disc, are cadran vizibil si noaptea si se alimenteaza cu 3 baterii AA.

40 USD; http://www.gadgetbargains.com/

Urmărește Go4IT.ro pe Google News