Aidmics uHandy, microscopul portabil pentru smartphone şi tabletă

Produs de Aidmics, o companie din Taiwan specializată în produse cu uz medical, uHandy este un dispozitiv care transformă orice smartphone sau tabletă într-un microscop portabil.

Prevăzut cu propria sursă de lumină, dispozitivul include o lamelă pe care poţi plasa obiectul pe care vrei să îl studiezi la microscop, fixat apoi cu un sistem magnetic.

Pentru a funcţiona, microscopul uHandy apelează la o lentilă detaşabilă care este fixată peste obiectivul camerei foto. Ajutată cu o aplicaţie de captură specializată, tableta poate filma şi obţine poze la rezoluţie înaltă, respectiv studia de aproape mostra plasată în lamelă cu ajutorul funcţiei zoom. Sunt disponibile inclusiv reglaje pentru expunere, permiţând compensarea opacităţii mostrei plasate sub microscop, respectiv adaptarea pentru surse de lumină de putere mai mare.

Aidmax uHandy, microscopul portabil pentru smartphone şi tabletă

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult