Cadouri pentru ea

E frumos să faci cadouri, dar cumpărarea acestora nu este întotdeauna o operaţiune foarte simplă. Mai ales când trebuie să cumperi pentru iubită, soră sau mamă, lucrurile se complică. Ştim cu toţii cât de greu de mulţumit sunt femeile. Unele vor cadouri practice, gen haine, dar noi vrem să fim originali şi spirituali, nu plictisitori. Aşa că o să ne oprim asupra unei serii de gadgeturi care pot constitui oricând cadou pentru femeile din viaţa noastră.

Rama foto digitală Philips 7FF1M4

Amintirile pot lua şi formă digitală, nu trebuie neapărat să fie fotografii clasice. La fel şi albumele foto. Philips 7FF1M4 este o ramă foto care poate reda fotografiile digitale fie prin conectare USB la calculator, fie de pe un card de memorie. Poate citi CompactFlash, Memory Stick , Memory Stick Pro şi Secure Digital. Fotografiile vor putea fi redate la rezoluţie 800 x 480 pixeli.

Philips 7FF1M4

Philips 7FF1M4 poate reda fotografii în format JPG cu rezoluţii de până la 12 MP. În plus, dispozitivul oferă funcţii de bază pentru gestionarea imaginilor precum copierea şi ştergerea acestora, dar permite totodată şi rotirea fotografiilor.

Amintirile digitale redate pe o ramă foto digitală Philips 7FF1M4 costă aproximativ 5 milioane de lei vechi.

Nokia 6500 classic

Chiar dacă nu este tocmai cel mai inteligent telefon, Nokia 6500 classic poate fi cadoul ideal pentru o femeie stilată. Este mic, uşor (94 grame) şi mai ales subţire (9.5 mm). Memoria internă este de 1 GB, spaţiu suficient pentru albumele muzicale preferate.

Nokia 6500 classic

Nokia 6500 classic are 3G şi bluetooth, dar este lipsit de suportul Wi-Fi şi un slot de memorie. Pentru un preţ între 9 şi 13 milioane, Nokia 6500classic poate fi al ei de sărbători.

Iriver CLIX2

Player-ul MP3 poate fi un cadou potrivit pentru oricine, nu numai pentru femei. Designul este cel care face diferenţa între un dispozitiv dedicat femeilor şi restul. Iriver CLIX2 are un design plăcut ochiului feminin, putând fi văzut ca un player MP3 pentru femei.

Iriver Clix2

Poate reda o mulţime de formate, are radio şi un ecran de 2.2 inch. Iriver CLIX2 poate fi de 2, 4 sau 8 GB, preţul variind în funcţie de capacitate între 3.6 şi 6 milioane.

Lip Stick MP3 Player

Acest cadou nu ţi-l recomand decât dacă femeia căreia vreţi să i-l cumperi are simţul umorului. Nu este genul de cadou cu care să-ţi dea în cap, dar dacă nu are simţul umorului o să strâmbe din nas iar repercursiunile nu vor întârzia să apară.

Lip Stick MP3 Player

Aşa cum reiese din numele produsului, este vorba de un ruj cu player MP3. Sau un player MP3 cu ruj, nu contează. Combinaţia celor două este suficientă de amuzantă pentru a face din el un cadou original. Iar dacă operaţiunea derujare durează o jumătate de oră, cu muzică, timpul va trece mai repede. Pentru ea.

Are radio, funcţie de reportofon şi poate fi comandat online de aici pentru un rezonabil preţ de 22.81 dolari. Transportul este gratuit.

Realistic Rose Digital Voice Recorder

Pun pariu că la asta nu te-ai gândit: o imitaţie de trandafir care poate transmite declaraţiile de dragoste în locul tău, dacă eşti excesiv de emotiv.

Realistic Rose Digital Voice Recorder Realistic Rose Digital Voice Recorder

Are două butoane: unul pentru înregistrare şi altul pentru redare. Aşadar e simplu: când vine vremea declaraţiilor te trezeşti devreme şi îi laşi trandafirul cu mesajul înregistrat pe pernă, iar tu pleci la serviciu.

Acest trandafir ieşit din comun dă un nou sens expresiei romantism cu buget redus pentru că nu costă decât 3.65 dolari. Poate fi cumpărat online de aici, tot cu transport gratuit.

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat