Cadouri pentru ea

04.12.2007
Cadouri pentru ea
Gadget-uri şi gadget-uri „vii”

Aparat foto SONY CyberShot DSC-T2

Femeia adoră sa fie pozată, dar şi mai mult adoră camerele digitale cochete, ultra-compacte. Dacă pe ele apare şi brand-ul Sony, atunci cu siguranţă te va privi ca pe un cavaler modern. Explică-i cum se utilizează în timp ce te afli la volanul unui autoturism cu mulţi cai putere şi ai mari şanse ca ea să fie a ta, pentru totdeauna.

Sony Cybershot DSC-T2

Sony CyberShot DSC-T2 are spaţiu de stocare imens (4 GB) şi este disponibilă într-o gamă largă de culori pentru toate gusturile (argintiu, roz, bleu, verde şi negru). Simplitatea în utilizare şi funcţia specială Smile Shutter ce surprinde oamenii cu zâmbetul pe buze o recomandă tuturor fetelor optimiste, amatoare de instantanee surpriză. Ca să o faci fericită (pe una dintre ele), trebuie să scoţi de pe card 350 $.

Sony Cybershot DSC-T2 în culori

Headset Bluetooth Fashion

Headset Bluetooth Cum tu eşti un gadgetar respectabil, sunt sigur că prietena ta nu este străină de aceste jucărioare şi ma gândesc că i-ar sta bine cu un headset Bluetooth fashion, ce se poate confunda cu un cercel. Nu te îngrijora în privinţa confortului, casca este atât de uşoară încât nu-i va simţi prezenţa decât la primirea apelurilor şi în timpul convorbirilor.

Şi mai important este că headset-ul dispune de funcţia Noise Cancellation (de reducere a zgomotului ambiental), aşa încât, în spaţii gălăgioase, te va auzi la fel de clar ca şi cum te-ai afla lângă ea. Poţi s-o vrăjeşti ore în şir, autonomia garantează conversaţii de până la opt ore. Măcar de ar duce telefonul atât.

Headset-ul produs de CellPoint poartă denumirea de European Flamingo Bluetooth şi este disponibil în câteva magazine online din S.U.A. şi Danemarca, la preţuri cuprinse între 63 $ şi 76 $.

Headset Bluetooth Fashion

Ceas LEXON Neo8

Am observat că tot mai multe domnişoare sunt atrase de ceasuri. Nu ceasuri de lux, ci abstracte. Doar ele vor să ştie cât este ora, vor să te surprindă mereu, să te pună pe gânduri în orice situaţie. Lexon Neo8 este un ceas mai puţin obişnuit care necesită citirea manualului de instrucţiuni pentru a-i descoperi misterul. Însă pe tine misterul care te preocupă este costul unui asemenea ceas, iar eu ţi-l voi dezvălui: 115 Euro. Disponibil la DBLiving.com. Alternativa – ceasul TokyoFlash.

Lexon Neo8 Watch

Câine cu MP3 sau GPS

Cu greu poate fi descrisă expresivitatea unei femei în momentul în care primeşte cadou un animăluţ, dar în era gadget-urilor până şi animalul de companie trebuie să deţină o jucărioară mai mult sau mai puţin utilă.

În primul caz, un Saint-Bernard absolut fantastic, dotat cu GPS. Mai exact, o zgardă cu GPS (500 $). În operaţiunile de salvare, el se va aventura curajos prin nămeţi să te scoată de sub zăpadă (viu sau mort), iar receptorul GPS va asigura legătura cu salvamontul. Nu ştiu însă unde a ascuns plosca de vin…

Saint Bernard cu GPS

Al doilea, un căţel de companie meloman – un Setter. Acesta ascultă muzică şi dansează de bucurie fiindcă poartă la gât un player MP3 suflat cu aur mai scump decât Dacia ta din ’89 (1500 $). Iar dacă femeia visurilor tale este greu de cucerit, ai face bine să-ţi vinzi rabla, să te împrumuţi la bancă şi să te prezinţi la uşa ei însoţit de câine, cu player-ul MP3 rulând Elvis Presley – “Always On My Mind”.

Setter cu player MP3

Stil şi umor

E frumos să faci cadouri, dar cumpărarea acestora nu este întotdeauna o operaţiune foarte simplă. Mai ales când trebuie să cumperi pentru iubită, soră sau mamă, lucrurile se complică. Ştim cu toţii cât de greu de mulţumit sunt femeile. Unele vor cadouri practice, gen haine, dar noi vrem să fim originali şi spirituali, nu plictisitori. Aşa că o să ne oprim asupra unei serii de gadgeturi care pot constitui oricând cadou pentru femeile din viaţa noastră.

Rama foto digitală Philips 7FF1M4

Amintirile pot lua şi formă digitală, nu trebuie neapărat să fie fotografii clasice. La fel şi albumele foto. Philips 7FF1M4 este o ramă foto care poate reda fotografiile digitale fie prin conectare USB la calculator, fie de pe un card de memorie. Poate citi CompactFlash, Memory Stick , Memory Stick Pro şi Secure Digital. Fotografiile vor putea fi redate la rezoluţie 800 x 480 pixeli.

Philips 7FF1M4

Philips 7FF1M4 poate reda fotografii în format JPG cu rezoluţii de până la 12 MP. În plus, dispozitivul oferă funcţii de bază pentru gestionarea imaginilor precum copierea şi ştergerea acestora, dar permite totodată şi rotirea fotografiilor.

Amintirile digitale redate pe o ramă foto digitală Philips 7FF1M4 costă aproximativ 5 milioane de lei vechi.

Nokia 6500 classic

Chiar dacă nu este tocmai cel mai inteligent telefon, Nokia 6500 classic poate fi cadoul ideal pentru o femeie stilată. Este mic, uşor (94 grame) şi mai ales subţire (9.5 mm). Memoria internă este de 1 GB, spaţiu suficient pentru albumele muzicale preferate.

Nokia 6500 classic

Nokia 6500 classic are 3G şi bluetooth, dar este lipsit de suportul Wi-Fi şi un slot de memorie. Pentru un preţ între 9 şi 13 milioane, Nokia 6500classic poate fi al ei de sărbători.

Iriver CLIX2

Player-ul MP3 poate fi un cadou potrivit pentru oricine, nu numai pentru femei. Designul este cel care face diferenţa între un dispozitiv dedicat femeilor şi restul. Iriver CLIX2 are un design plăcut ochiului feminin, putând fi văzut ca un player MP3 pentru femei.

Iriver Clix2

Poate reda o mulţime de formate, are radio şi un ecran de 2.2 inch. Iriver CLIX2 poate fi de 2, 4 sau 8 GB, preţul variind în funcţie de capacitate între 3.6 şi 6 milioane.

Lip Stick MP3 Player

Acest cadou nu ţi-l recomand decât dacă femeia căreia vreţi să i-l cumperi are simţul umorului. Nu este genul de cadou cu care să-ţi dea în cap, dar dacă nu are simţul umorului o să strâmbe din nas iar repercursiunile nu vor întârzia să apară.

Lip Stick MP3 Player

Aşa cum reiese din numele produsului, este vorba de un ruj cu player MP3. Sau un player MP3 cu ruj, nu contează. Combinaţia celor două este suficientă de amuzantă pentru a face din el un cadou original. Iar dacă operaţiunea derujare durează o jumătate de oră, cu muzică, timpul va trece mai repede. Pentru ea.

Are radio, funcţie de reportofon şi poate fi comandat online de aici pentru un rezonabil preţ de 22.81 dolari. Transportul este gratuit.

Realistic Rose Digital Voice Recorder

Pun pariu că la asta nu te-ai gândit: o imitaţie de trandafir care poate transmite declaraţiile de dragoste în locul tău, dacă eşti excesiv de emotiv.

Realistic Rose Digital Voice Recorder Realistic Rose Digital Voice Recorder

Are două butoane: unul pentru înregistrare şi altul pentru redare. Aşadar e simplu: când vine vremea declaraţiilor te trezeşti devreme şi îi laşi trandafirul cu mesajul înregistrat pe pernă, iar tu pleci la serviciu.

Acest trandafir ieşit din comun dă un nou sens expresiei romantism cu buget redus pentru că nu costă decât 3.65 dolari. Poate fi cumpărat online de aici, tot cu transport gratuit.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News