Euro 2016, Anglia – Islanda: Internauţii englezi cred că soţia lui Vardy este arma secretă în meciul din optimi

Euro 2016, Anglia - Islanda: Internauţii englezi cred că soţia lui Vardy este arma secretă în meciul din optimi
Se pare că un mare merit pentru sezonul incredibil pe care l-a avut atacantul Jamie Vardy în Premier League îl are soţia acestuia Becky, care reuşeşte să îl motiveze foarte bine pe fotbalistul englez. Acum, înaintea meciului din optimi cu Islanda, internauţii englezi speră că „arma secretă” Becky va lovi din nou, iar atacantul va avea o seară magică în care va reuşi să înscrie. 
 
Potrivit unor surse ale Daily Star Online, soţia lui Vardy îl însoţeşte la toate meciurile şi poartă tot timpul la gât un talisman norocos cu litera „J”, iniţiala prenumelui lui Vardy. 
 
Viaţa lui Becky nu este uşoară. Între meciuri tânăra merge acasă pentru a se ocupa de cei doi copii şi cei doi câini ai familiei. „Este extenuată, dar este determinată să îi ofere suportul necesar lui Jamie”, a mai declarat sursa. 
 
 
Soţia lui Vardy este foarte iubită de fanii Albionului, în mijlocul cărora îşi petrece timpul, la o bere, în apropierea meciurilor din Franţa. Sute de selfie-uri făcute de fani cu Becky au fost publicate pe reţelele de socializare.
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult