Farsa pe care acest tânăr i-a făcut-o pe Messenger iubitei de Ziua Îndrăgostiţilor s-a viralizat

Farsa pe care acest tânăr i-a făcut-o pe Messenger iubitei de Ziua Îndrăgostiţilor s-a viralizat

Laura Marie Kerr, o tânără de 21 de ani din Irlanda de Nord, îşi doreşte de multă vreme să ajungă cu iubitul ei, Jay, la Paris şi Barcelona, pentru a petrece clipe romantice.

 

Un mesaj primit de acesta de Ziua Îndrăgostiţilor lăsa, la început, să se înţeleagă că visul tinerei se va materializa în curând. Acesta începe discuţia de pe Messenger vorbind despre cât de mult îşi doreşte Laura să ajungă în unul din cele două oraşe.

 

Foto: twitter.com/lauramariekerr

 

Când aproape că a ajuns la extaz, Laura primeşte lovitura: prietenul ei rezervase locuri la un bar pentru meciul Paris SG – Barcelona.

La început femeia s-a supărat foarte tare şi i-a spus lui Jay: „La noapte poţi să ţi-o ***** singur, deoarece eu nu voi fi acolo!”

 

 

Ulterior, Laura a scris pe Twitter că Jay este un băiat de treabă şi că nu este supărată pe el.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult