Gestul frumos al acestui om al străzii nu a rămas nerăsplătit. Bărbatul va fi angajat de Amazon

27.11.2017
Gestul frumos al acestui om al străzii nu a rămas nerăsplătit. Bărbatul va fi angajat de Amazon

Kate McClure, o tânără de 27 de ani din New Jersey, a rămas fără benzină într-o zonă rău famată din Philadelphia. A ieşit din maşină şi de ea s-a apropiat un om al străzii. Acesta i-a spus să intre din nou în vehicul şi să blocheze uşile, apoi să aştepte. După câteva minute, bărbatul s-a întors cu o canistră de benzină. Potrivit tinerei, Johnny îşi folosise ultimii 20 de dolari pe care îi avea pentru a o ajuta. Kate nu a putut să-i dea banii înapoi la momentul respectiv deoarece nu dispunea de numerar. Totuşi, în săptămânile care au urmat, Kate i-a returnat cei 20 de dolari bărbatului şi i-a dus haine groase, de iarnă, dar şi hrană.

Tânăra nu a vrut, însă, ca acest gest frumos să rămână neobservat. Ea a lansat o campanie online pe site-ul de crowdfunding GoFundMe, cu scopul de a strânge bani pentru Johnny. Povestea s-a viralizat, iar pagina dedicată a strâns aproape 400.000 de dolari, deşi Kate îşi propusese să atingă pragul de 10.000 de dolari. Bărbatul a declarat că va primi doae 100.000 de dolari, iar restul banilor îi va dona. „Mi-a schimbat viaţa. Nu vreau ca lumea să creadă că profit de această situaţie”, a declarat el. „Mă trec fiori plăcuţi. Ce poveste frumoasă”, a comentat cineva pe Facebook. „Amândoi au suflete foarte frumoase”, a scris o altă persoană.

Înainte de a ajunge pe stradă, Johnny a fost tehnician specializat în muniţii în United States Marine Corps, pompier şi paramedic.

Bărbatul a spus că doreşte să se angajeze la un depozit Amazon, una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume şi operatorul celui mai mare retailer online de pe planetă. Un recrutor al companiei a aflat despre poveste din presă şi a promis că îl va ajuta pe Johnny să se angajeze la depozitul din Robbinsville, New Jersey. S-ar putea, însă, să nu fi făcut o alegere bună. Potrivit unei investigaţii recente, angajaţii Amazon sunt atât de extenuaţi de programul lung şi normele greu de realizat, încât se prăbuşesc la locul de muncă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News