I-a furat economiile bunicii pentru a-şi cumpăra o dronă, un vibrator şi o tabletă iPad

I-a furat economiile bunicii pentru a-şi cumpăra o dronă, un vibrator şi o tabletă iPad

Nicole Speirs, o tânără în vârstă de 26 de ani, i-a furat bunicii ei, Pearl Williams, datele de pe card. Apoi, timp de patru luni, tânăra a folosit banii, 22.416 lire sterline, pentru a-şi cumpăra de pe Amazon o dronă DJI, haine, bijuterii, un vibrator, o tabletă iPad mini şi un jacuzzi.

 

Banii erau economiile făcute de Pearl Williams, în vârsă de 79 de ani, timp de mai mulţi ani. Speris a fost prinsă după ce bătrâna a vrut să retragă bani de la bancă, dar a găsit contul gol. Tânăra a pledat vinovată, iar pe 29 august va afla pedeapsa pe care o va primi. Şocul bunicii a fost foarte mare, deoarece avea o relaţie apropiată cu nepoata sa, pe care a ajutat-o ori de câte ori a avut nevoie.

 

Din fericire, banii i-au fost returnaţi bătrânei de către bancă, după ce instituţia a fost informată în legătură cu incidentul.

 

 

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult