Imaginea din noul paşaport al acestei tinere s-a viralizat

A fost o perioadă în Egiptul antic când craniile alungite artificial erau la modă. Însă astăzi acestea nu mai sunt apreciate. Chelsey Ramos, o tânără din Texas, SUA, a avut parte de o mare supriză când a deschis noul său paşaport. Craniul său apare foarte alungit în poză.

Ramos şi prietenul ei plănuiesc să meargă în Germania în luna septembrie. Tânăra avea paşaportul expirat, aşa că a mers să îl schimbe. A parcurs toate formalităţile, printre care şi şedinţa foto pentru act. La sfârşitul lunii iulie, Chelsey Ramos şi-a primit prin poştă paşaportul. Când l-a deschis nu s-a recunoscut. „Chelsey a fost şocată”, a declarat prietenul femeii. Asta deoarece cu acel act de identitate nu ar fi reuşit să treacă nicio graniţă. Bărbatul a considerat, însă, că situaţia este hazlie.

El a publicat imaginea pe Reddit şi s-a viralizat. Gulmele nu au întârziat să apară. „E clar, e o călătoare în timp din Egiptul antic!”, a scris un utilizator.

Postarea a fost văzută şi de un angajat al Departamentului de Stat, care a promis că paşaportul va fi schimbat gratuit, în timp util.

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat