„Înger păzitor”? Un bărbat iese dintr-o maşină cu mai puţin de o secundă înainte ca aceasta să fie spulberată de un camion

O înregistrare video apărută pe internet arată momentul în care un bărbat iese dintr-o maşină, care pare a fi o Dacia Lodgy, cu mai puţin de o secundă înainte ca aceasta să fie lovită puternic de un camion. Muhammet Ali Biskin nu ştie dacă trebuie să râdă sau să plângă în urma acestui accident. 
 
Întâmplările fericite nu se opresc aici. Tatăl bărbatului era încă în maşină în momentul în care aceasta a fost lovită. Din fericire şi el a scăpat cu viaţă. 
 
 
Accidentul s-a petrecut în Turcia, în oraşul Erdemli, iar clipul a fost surprins de camera de securitate de la exteriorul unui magazin de mobilă. Mulţi dintre cei care au văzut clipul online susţin că aceasta este dovada clară că „îngerii păzitori există”. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult