LG a demarat producţia bateriilor curbate, modelele flexibile urmează la rând

08.10.2013
LG a demarat producţia bateriilor curbate, modelele flexibile urmează la rând

După ce a confirmat ieri că a demarat producţia de masă a ecranelor flexibile, compania LG a anunţat că este gata să lanseze şi primele baterii curbate, acestea, împreună cu modelele viitoare care vor putea fi îndoite sau împăturite, deschizând calea unor accesorii noi mai bune.

Bateriile curbate anunţate de LG au intrat deja în producţia de masă, acestea urmând să alimenteze viitoarele telefoane mobile fabricate de compania sud-coreeană. Folosind o tehnologie proprietară numită Stack & Folding, bateriile LG au o structură internă stratificată care permite curbarea acestora în funcţie de cerinţele produsului în care vor ajunge, dincolo de evidentele telefoane, acestea putând fi încorporate şi în brăţările ceasurilor sau ramele ochelarilor inteligenţi.

Pasul următor este lansarea unor baterii maleabile cu o flexibilitate ridicată. Numite de către producător „cable batteries”, aceste modele vor fi similare din punct de vedere al formei cu cablurile electrice obişnuite şi vor putea fi înnodate, răsucite şi îndoite după  dorinţa, beneficiind în plus şi de avantajul impermeabilităţii, permiţând astfel alimentarea unor accesorii inteligente care trebuie să fie flexibile şi rezistente la condiţii variabile de mediu. În cazul acestor modele, LG nu a dezvăluit însă o dată de lansare.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News