Mancare din cer

25.09.2007
Mancare din cer

Vii la restaurant, scoti cardul de credit, il bagi intr-un automat incorporat intr-o consola cu ecran tactil si comanzi bucate si bautura dupa pofta inimii. In cateva minute, tot ce ai comandat vine pe o tava… din cer!

E vorba de primul restaurant complet automatizat proaspat deschis in Nuremberg, Germania. Nu te intreaba nimeni de sanatate, nu te priveste niciun chelner nu-stiu-cum si nici nu-ti soarbe din priviri fiecare imbucatura, dar nici nu ai cui sa te plangi daca nu-ti place ce gasesti in farfurie.

Restaurantul are doua etaje. La parter stai tu, infometat, fara picior de chelner in jur, iar cu un etaj mai sus e bucataria. Dupa ce a terminat de preparat ce ai comandat, bucatarul pune frumos totul pe o tava si o impinge usor pe niste sine in spirala care duc mancarea jos doar cu ajutorul gravitatiei.

Reactia clientilor? „Preferam un chelner prietenos in loc de acest sistem rece din otel cu care nu poti vorbi", se plange unul dintre cei care au trecut pragul restaurantului pe forumul online Restaurant-Kritik.de.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News