Mark Zuckerberg spune că nu mai este ateu

04.01.2017
Mark Zuckerberg spune că nu mai este ateu

Şeful Facebook, Mark Zuckerberg, le-a spus utilizatorilor reţelei de socializare, în perioada sărbătorilor, că nu mai este ateu.

Pe 25 decembrie 2016, Zuckerberg a scris pe pagina lui de Facebook: „Crăciun fericit şi Hanukkah Fericit de la Priscilla, Max, Beast şi mine!”. La comentarii, un utilizator l-a întrebat: „Nu mai eşti ateu?”. „Nu. Am fost crescut în religia evreiască şi apoi am trecut printr-o perioadă în care am chestionat anumite lucruri, dar acum cred că religia este foarte importantă”, a răspuns co-fondatorul Facebook.

Timp de mai mulţi ani la secţiunea religie de pe pagina de Facebook a lui Zuckerberg a apărut textul „ateu”.

Apoi, când a mers în China în 2015, Zuckerberg a fost văzut rugându-se în faţa unei pagode din Xian.

Miliardarul nu a spus exact adeptul cărei religii este, dar este posibil să fie vorba de buddhism. „Buddhismul este o religie şi o filozofie extraordinară şi am învăţat mai multe lucruri despre ea de-a lungul timpului”, a declarat el la un moment dat. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult