Maşina de spălat oameni

Maşina de spălat oameni

Acest concept bizar datează de prin anii ’70, însă până acum nimeni nu s-a încumetat să-l transforme în realitate. Aşa cum era de aşteptat, japonezii au făcut pasul cel mare şi au prezentat prototipul Avant Santelubain 999 sau, mai comercial, Human Washing Machine.

Dispozitivul seamănă cu o mini-cabină solară care îţi lasă însă capul la vedere. Ce se întâmplă în interioriul cutiei rămâne momentan un mister. Nu ştim dacă te curăţă cu peria sau dacă asiaticii au dotat cumva aparatul cu nişte braţe robotice care să îţi maseze corpul cu abilitatăţile unui maseur profesionist. Cert este că maşina de spălat oameni dispune de mai multe compartimente în care sunt introduse clasicele loţiuni pentru corp (săpun, gel de duş), dar şi pacheţele parfumate care îţi oferă un tratament olfactiv de neuitat.

Pe lângă toate acestea, te vei bucura de o terapie relaxantă cu sunete şi de un abur cald ca în saună. La sfârşit, aparatul se curăţă singur, astfel că efortul tău rămâne doar acela de a te poziţiona şi de a te ridica din dispozitiv. Îmbăiere automată plăcută!

Human Washing Machine

Urmărește Go4IT.ro pe Google News