MyFountain XL, barmanul ideal

15.08.2007
MyFountain XL, barmanul ideal

Dacă te-ai săturat de feţele chelnerilor inscripţionate subliminal (sau nu) cu textul “Vreau bacşiş” şi de barmanii ce te prostesc în faţă, oferindu-ţi licoarea preferată diluată sau preparată necorespunzător, fă un sacrificiu şi cumpără-ţi super-mixerul MyFountain XL, de la Digital Beverages.

Achiziţionat contra unei sume frumoase de 2500$, MyFountain XL va deveni în scurt timp cel mai elogiat lucru de către tine şi ai tăi prieteni. Te va vrăji din start cu al său touchscreen color ce te va ghida în selecţia combinaţiilor de până la 12 tipuri de băuturi. Nu te pricepi la cocktail-uri, nicio problemă, MyFountain XL ştie mai bine (deşi nu e la fel de spectaculos) ca orice barman să-ţi pregătească băutura dorită. Este dotat cu rezervoare pentru apă plată şi carbogazificată, iar funcţia auxiliară de răcire (Refrigerate) va face ca satisfacţia ta să fie absolută.

Mulţumită conexiunii la Internet şi sistemului de operare Windows XP, MyFountain XL nu te va sătura sau plictisi niciodată. Ai la dispoziţie noi şi noi tipuri de licori şi moduri de a le mixa. Încă ceva: acest “barman” ideal nu te va atenţiona când ai depăşit măsura, dar cred că ar fi fost interesantă o astfel de opţiune, măcar pentru amuzament.

MyFountain XL mixer

Urmărește Go4IT.ro pe Google News