Nu pleca la întâlnire înainte să urmăreşti un clip pentru adulţi

Nu pleca la întâlnire înainte să urmăreşti un clip pentru adulţi

Cei care privesc un clip video pentru adulţi înainte de a merge la o întâlnire au şanse mai mari să impresioneze persoana cu care ies şi, astfel, să obţină o a doua întâlnire, potrivit unui studiu recent.

 

Autorul acestuia, profesorul de psihologie Gurit Birnbaum, spune că persoanele care au urmărit recent conţinut cu caracter sexual sau pentru adulţi sunt mai dispuse să divulge informaţii personale, părând astfel mai deschise, mai oneste şi mai încrezătoare în ele. Toate aceste caracteristici sunt apreciate de oameni la semenii lor.

 

 

Birnbaum a ajuns la această concluzie după ce a testat 246 de studenţi, de sex feminin şi masculin. Cei cărora li s-a arătat pentru scurt timp o imagine cu o persoană dezbrăcată s-au arătat mai dispuşi să participe la o „întâlnire oarbă” decât cei cărora li s-a arătat imaginea unui peşte. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult