O actriţă a fost muşcată de un rechin în timp ce testa sub apă o nouă tehnologie pentru streaming video live

CamSoda este una dintre cele mai inovatiove companii producătoare de conţinut pentru adulţi. Ei sunt cei care au lansat recent primul serviciu bazat pe holograme, numit „live holographic streaming”. Clipurile „Holo-Cam” sunt filmate într-un studio special, iar utilizatorii le pot vedea folosind nişte piramide care funcţionează cu computere desktop, telefoane sau tablete.

 

Mai nou, cei de la CamSoda au vrut să facă o transmisiune live subacvatică. Însă lucrurile au luat o turnură neaşteptată. La scurt timp după ce actriţa Molly Cavalli a intrat într-o cuşcă de protecţie, tânăra a fost muşcată de picior de un rechin.

 

 

Din fericire Cavalli a scăpat doar cu o tăietură pentru care au fost necesare 20 de copci.

 

Incidentul s-a petrecut în timp ce CamSoda testa o tehnologie care le permite actriţelor sale să facă transmisiuni live pentru clienţi de oriunde din lume.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult