O adolescentă a împuşcat un bărbat pe care l-a cunoscut pe un site de dating

O adolescentă a împuşcat un bărbat pe care l-a cunoscut pe un site de dating
O adolescentă de 15 ani din oraşul Vancouver, Washington, a fost arestată după ce a împuşcat un bărbat de 56 de ani pe care l-a cunoscut pe un site pe care femeile îşi găsesc „taţi de zahăr” care le întreţin.
 
Raelyn Domingo a ajuns la casa lui Thomas Licata, care locuieşte în statul Oregon. Bărbatul i-a dat 260 de dolari tinerei şi s-a oferit să o găzduiască peste noapte. Adolescenta i-a cerut ulterior o sumă mai mare. Licata i-a spus că nu are mai mulţi bani, iar după aceea Domingo a mers la baie. Potrivit bărbatului, tânăra, despre care a crezut că are 19-20 de ani, a ieşit de acolo cu un pistol, cu care l-a împuşcat în stomac. 
 
 
Potrivit victimei, adolescenta folosea numele de utilizator „asianperssuasion” pe site-ul SeekingArrangement.com, iar la ocupaţie îşi trecuse „asistentă medicală”. 
 
La scurt timp după acest incident, Raelyn Domingo a fost implicată într-un jaf armat. Tânăra a fost arestată mai târziu în Vancouver. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult