O casă a fost demolată „din cauza unei erori a Google Maps”

În general, serviciul de navigaţie Google Maps este precis, dar uneori mai sunt erori care te duc la o adresă greşită. Acest lucru i s-a întâmplat unei echipe de demolări din SUA. 
 
Recent, în oraşul Rowlett din Texas o tornadă a avariat mai multe case. O companie, numită Billy L. Nabors Demolition, a fost angajată să demoleze una dintre locuinţe, care nu mai putea fi reparată. Angajaţii au introdus adresa primită în Google Maps şi au plecat la treabă. Din nefericire, serviciul i-a dus la o casă din apropierea celei pe care o căutau, de pe o stradă vecină. 
 
 
Echipa nu a sesizat eroarea deoarece şi casa la care au ajuns era avariată de tornadă, aşa că a demolat-o. Mai mult, nu au verificat numărul străzii pe care au ajuns. 
 
 
Reprezentanţii Billy L. Nabors Demolition au dat vina pe Google Maps pentru eroare şi nu şi-au cerut încă scuze de la proprietarul casei demolate. „Nu e cine ştie ce”, a declarat şeful companiei, George Gomez. El este contrazis de proprietarii casei, care au făcut plângere la poliţie. 
 
închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat