O elevă a fost reţinută de poliţie după ce a transmis pe Snapchat o imagine nud cu ea însăşi

O elevă a fost reţinută de poliţie după ce a transmis pe Snapchat o imagine nud cu ea însăşi

Doi elevi de la o şcoală din Louisiana au fost reţinuţi de poliţie pentru distribuirea de pornografie cu minori. Potrivit Slidell Police Department, o elevă i-a trimis poze cu ea nud unui coleg prin intermediul aplicaţiei Snapchat, iar acesta le-a trimis la „numeroşi alţi elevi”, după ce a făcut capturi de ecran.

 

Incidentul a ajuns la urechile reprezentanţilor şcolii, care au alertat poliţia. Oamenii legii i-au reţinut pe cei doi copii, fata care i-a trimis colegului pozele şi pe acesta. Minorii au fost ulterior eliberaţi, în prezenţa părinţilor.

 

Foto: Christian Wiediger/Unsplash

 

„Copiii nu ştiu acest lucru, dar să trimiţi poze nud cu tine este o infracţiune”, a declarat Randy Fandal, şeful Slidell Police. „Le cerem părinţilor să fie atenţi la ce fac copiii lor pe reţelele de socializare. Verificaţi-le smartphone-urile şi vedeţi ce aplicaţii au instalate pe ele”, a adăugat el.

 

Vârstele şi numele celor doi elevi nu au fost făcute publice, dar la şcoala respectivă merg copii de la grădiniţă până la clasa a şasea.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult