O femeie a cerut divorţul deoarece soţul nu i-a răspuns la mesajele trimise printr-o aplicaţie

O femeie a cerut divorţul deoarece soţul nu i-a răspuns la mesajele trimise printr-o aplicaţie
O femeie din Taiwan a divorţat de soţul ei după ce acesta nu i-a răspuns la mesajele trimise prin aplicaţia Line. Aceasta este similară cu Facebook Messenger şi WhatsApp. La fel ca acestea două, Line arată când o persoană a văzut mesajul pe care i l-ai trimis.
 
Femeia i-a demonstrat judecătorului din districtul Hsinchu faptul că soţul ei a primit mesajele, dar le-a ignorat, aşa că a primit o decizie favorabilă de divorţ. În statele vorbitoare de limba engleză acest lucru se numeşte „blue-ticking” (cineva vede un mesaj, dar nu răspunde la el).  

În unul dintre mesaje, femeia i-a spus soţului că este în spital după un accident rutier, dar nici atunci nu a primit răspuns. Potrivit ei, acest lucru s-a întâmplat timp de şase luni.

Soţia a declarat că în cei cinci ani de căsnicie ea a acoperit majoritatea cheltuielilor, deoarece soţul ei, mai tânăr cu câţiva ani, nu avea un venit stabil. 
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult