O femeie a găsit o pereche de chiloţi murdari într-o pereche de jeanşi comandaţi online

O femeie a găsit o pereche de chiloţi murdari într-o pereche de jeanşi comandaţi online

Comenzile online… De multe ori coletele întârzie sau nu sunt livrate, iar uneori rişti să iei chiar bătaie dacă de plângi la serviciul pentru clienţi. În cazul unei asistente medicale din Marea Britanie experienţa de shopping online a fost, de asemenea, una extrem de neplăcută.

Christine Evans a comandat o preche de jeanşi care costau 89 de lire sterline la magazinul Nordstrom. După ce a primit coletul, Christine a descoperit în unul dintre buzunarele din faţă ale jeanşilor o pereche de chiloţi tanga murdari. Femeia a apelat serviciul clienţi, dar a fost dezamăgită de reacţia angajaţilor de acolo. A povestit întâmplarea pe Twitter, iar postarea s-a viralizat.

Cei de la Nordstrokm şi-au cerut ulterior scuze şi au cerut de la Evans mai multe informaţii pentru a putea vedea cum s-a întâmplat acest incident. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult