O femeie care a comandat online o pijama a primit ceva neaşteptat

O femeie care a comandat online o pijama a primit ceva neaşteptat
Să cumperi online este comod şi de multe ori mai ieftin, dar marele inconvenient este că nu poţi vedea şi atinge produsul comandat. O tânără a comandat online o pijama cu un model care i s-a părut drăguţ în imaginile de pe site.
 
Femeia din Marea Britanie a plătit 21 de lire pe acest produs la Ann Summers, dar când a deschis acasă coletul a avut parte de o surpriză. „Tiparul drăguţ” este realizat din imagini cu oameni care fac sex. Este un fel de orgine, cu multe scene în care trei persoane sunt implicate în acte sexuale. 
 
 
Shannon Brown a publicat pe Twitter imagini cu ea îmbrăcată în pijama, dar şi detalii despre acestea. Postarea ei s-a viralizat. 
 
 
Pijamaua în cauză se numeşte „The Voyeur Lace Set”. Un reprezentant al Ann Summers a declarat că modelul de pe pijama este unic, iar acesta este un produs foarte popular în rândurile clienţilor brandului. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult