O profesoară de matematică riscă să petreacă 15 ani după gratii după o aventură cu un minor pornită pe Snapchat

O profesoară de matematică riscă să petreacă 15 ani după gratii după o aventură cu un minor pornită pe Snapchat

Jessica Langford, o fostă profesoară de matematică în vârstă de 32 de ani din Miamisburg, Ohio, riscă să petreacă între 10 şi 15 ani după gratii după ce a întreţinut relaţii sexuale cu un minor în vârstă de 14 ani. Sentinţa finală în acest caz va fi dată pe 14 mai.

 

Femeia, măritată, a intrat în legătură cu adolescentul în aplicaţia Snapchat, iar acesta i-ar fi cerut să-i trimită imagini cu ea dezbrăcată. În loc să îl mustre, profesoara i-a trimis o poză în care îi făcea sex oral soţului ei.

Cei doi au început apoi o relaţie amoroasă şi au întreţinut de mai multe ori relaţii sexuale, chiar şi în una dintre clasele şcolii în care preda Langford. Se pare că un astfel de incident a fost surprins de o cameră de supraveghere.

 

 

Potrivit acuzării, Langford i-a făcut minorului mai multe cadouri, printre care un smartphone iPhone şi încălţăminte.

 

Despre relaţia dintre cei doi s-a aflat în 2017, când adolescentul i-a povestit totul tatălui său. Nu se ştie ce l-a determinat pe elev să facă acest lucru.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult